HOT Hostel - шаблон joomla Новости

Prenoćište Zone se nalazi u samom centru Niške Banje, 200 m od glavnog šetališta, velikog banjskog parka, kafića i kafana, stacionara i wellnes centra Radon. Banja Cara Konstantina prava je oaza vazduha, mira i lekovite vode uz dobar provod.

U saradnji sa obližnjim restoranom nudimo mogućnost pansionske ishrane i svečane večere sa muzikom.

Za odmor i uživanje na udaljenosti od samo 200 metara od prenoćišta Zone nalazi se zatvoren bazen sa termalnom vodom, wellness i spa centar Sense, koji mogu koristiti i naši gosti.

Na 100 metara od prenoćišta nalazi se balon sala pogodna za trening i rekreaciju malog fudbala, tenisa, košarke, kao i teren za fudbal.

Za naše goste organizujemo prevoz od/do aerodroma ili drugih destinacija, pružamo sve potrebne informacije, pomažemo u kupovinu karata za festivale, pozorište i ostala kulturna dešavanja. Uz licenciranog vodiča vršimo organizaciju poseta kulturno/istorijskim spomenicima Niša, Niške Banje i okoline.

Takođe za grupe ili pojedince organizujemo ili dajemo smernice za različite aktivnosti sve popularnijeg aktivnog odmora. Zbog specifičnog položaja i predivne prirode mogućnosti su brojne: planinarenje i slobodno penjanje, ronjenje, rafting, paraglajding, jahanje, paintball, lov i ribolov.

 

Zbog specifičnog položaja i brzine usluge pogodni smo i za tranzitni turizam. 

Vagers ing. d.o.o.

Hotel DANICA

 Usluge:

WIFi internet   Klima u sobi   Naručeno buđenje      

24h recepcija   +381 18 454-9838
24h recepcija   +381 63 109-1631

Prijavite se...

Ovde se mozete prijaviti na mailing listu kako bi uredno primali obavestenja.